Web Analytics Made Easy - Statcounter

مینو مهدی پور در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به جزئیات آموزش مجازی در دانشگاه علوم پزشکی زنجان اظهار کرد: ۸ اسفند بود که شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی‌ زنجان از دکتر امانلو مدیر کل آموزش دانشگاه پیگیر آموزش مجازی شد. وی تمهیداتی در زمینه آموزش مجازی در نظر گرفته بود؛ به‌طوری که کارگاه‌هایی را برای استادان در زمینه آموزش مجازی برگزار کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در‌ دهم اسفند ماه آموزش‌هایی برای استفاده از سامانه نوید از طریق‌ کانال مفدای دانشگاه علوم پزشکی زنجان به دانشجویان اطلاع‌رسانی شد. ۱۴ اسفند ماه نیز اطلاعیه‌ای در زمینه امکان آموزش مجازی(غیرآنلاین) برای تمامی‌ دروس از طریق این سامانه فراهم شده بود.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی زنجان گفت: در دانشکده‌های مختلف دانشگاه اقدامات بسیاری در زمینه آموزش مجازی انجام شد، در ابتدا دانشجویان در زمینه کار کردن با سامانه نوید با مشکلاتی مواجه بودند. به عنوان مثال login دانشجویان به این سیستم با اختلال مواجه شده بود، البته این مشکل در حال حاضر‌ برطرف شده است.

وی اضافه کرد: برخی از دانشجویان هنگامی که وارد سامانه نوید می‌شدند؛ اما نمی‌توانستند فایل صوتی یا ویدئویی که استاد بر روی سامانه بارگذاری‌کرده است را دانلود کنند.

مهدی‌پور در ادامه با بیان اینکه فایل‌های برخی از دروس به صورت محدود بر روی سامانه نوید قرار گرفت خاطرنشان کرد: مطالب دروس عمومی مانند گروه معارف زبان و غیره نیز به سرعت در سامانه نوید بارگذاری شد. آموزش مجازی برای دروس عمومی‌پیش از شیوع کرونا در دانشگاه علوم پزشکی زنجان نیز‌ پیگیری می‌شد.

وی با اشاره به میزان استقبال دانشجویان از آموزش‌های مجازی اظهار کرد: برای اینکه دریابیم دانشجویان به چه صورتی از سامانه نوید استفاده می‌کنند، یک نظرسنجی در کانال صدای دانشجو مربوط به شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی زنجان است قرار دادیم که بر اساس آن 23 درصد از دانشجویان در زمینه استفاده از این سامانه مشکل نداشتند‌.

دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی زنجان افزود: بر اساس نتایج این نظرسنجی، 57 درصد از سامانه نوید استفاده نکرده بودند، 21 درصد دانشجویان نیز در زمینه اتصال و عدم دسترسی به فایل مورد نظرشان مشکل داشتند. 23 درصد باقی مانده نیز در استفاده از سامانه مشکلی نداشتند.

وی خاطرنشان کرد: در دانشکده‌های مختلف علاوه بر سامانه نوید، استادان از راه‌های دیگر نیز برای آموزش‌‌های مجازی دانشجویان استفاده کردند. این استادان در تلگرام و واتس‌آپ گروه‌ تشکیل داده و مطالب آموزشی فایل‌های صوتی‌و تصویری خود را در این گروه‌ها قرار می‌دادند تا دانشجویان بتوانند از آن استفاده کنند.

مهدی‌پور با ذکر مثالی یادآور شد: درس‌ روانشناسی رشته کاردرمانی و درس پرتو گروه رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی زنجان در‌شبکه‌های مجازی‌گروه تشکیل‌ داده و مطالب را از این گروه پیگیری می‌کنند.

وی در پایان گفت: برخی از استادان با آموزش مجازی‌مخالف بودند؛ زیرا اعتقاد داشتند این نوع آموزش بازدهی‌کافی‌ را ندارد و در اختیار قرار دادن فایل پی‌دی‌اف، فیلم و فایل صوتی به دانشجویان را مناسب نمی‌دیدند. این استادان آموزش‌های خود را به پس از ایام تعطیلات عید موکول کردند.

انتهای پیام/

31 / 320 مینو مهدی پور دبیر شورای صنفی دانشگاه علوم پزشکی زنجان آموزش مجازی سامانه نوید

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش مجازی سامانه نوید آموزش مجازی سامانه نوید مهدی پور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۷۱۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت در سال جاری خبر داد و گفت: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که آئین‌نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی در حاشیه بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ضمن قدردانی از زحمات کادر سلامت، اظهار کرد: به کارکنان نظام سلامت افتخار می‌کنیم، چراکه به طور شبانه روزی، حتی در ایام تعطیل مشغول کار هستند و در زمان کرونا نیز افتخارآفرینی کردند.

وی با اشاره به تقدیم ۳۰۰ شهید حوزه سلامت در مبارزه با بیماری کووید ۱۹، گفت: با توجه به نیازهایی که در جامعه وجود دارد بحث پرداخت فوق‌العاده خاص را از دو سال پیش به صورت مستمر آغاز و سال گذشته در صحن علنی مجلس از نمایندگان مجلس درخواست و آن را پیگیری کردیم که با تلاش رئیس سازمان برنامه و بودجه، این مصوبه روز گذشته به تصویب رسید.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه مصوبه فوق‌العاده خاص از سال جاری اعمال می‌شود، ادامه داد: ۱۰ هزار میلیارد تومان فوق‌العاده خاص برای کارکنان حوزه سلامت در نظر گرفته شده است که آئین‌نامه اجرایی آن در کمیته‌ها در حال تدوین بوده و به اطلاع تمامی کارکنان خواهد رسید.

عین‌اللهی به دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه سلامت پرداخت و تاکید کرد: آموزش علوم پزشکی در ایران بنا به اقرار تمامی سازمان‌های بین‌المللی یکی از آموزش‌های در تراز کشورهای پیشرفته جهان است و تمامی شاخص‌هایی که در یک آموزش پیشرفته پزشکی لازم است را دارا است.

وی خاطرنشان کرد: امروزه نه تنها تمام خدمات بهداشتی و درمانی مردم را در داخل کشور ارائه می‌دهیم، بلکه در سال گذشته نزدیک به ۱.۵ میلیون نفر از خارج از کشور برای درمان به ایران آمدند و خدمات دریافت کردند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه تعداد دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از ابتدای انقلاب تاکنون از ۱۰ دانشگاه علوم پزشکی به ۷۰ دانشگاه افزایش پیدا کرده است، ادامه داد: اکنون ۲۴۰ هزار دانشجو، ۲۲ هزار عضو هیئت علمی و ۸۴۰ مرکز تحقیقاتی داریم و جهش بسیار خوبی در دانشگاه‌های علوم پزشکی ایجاد شده است.

عین‌اللهی با اشاره به برگزاری آزمون دستیاری با بیان اینکه در سال گذشته در سه رشته بیهوشی، طب اورژانس و اطفال کمبود متقاضی داشتیم، گفت: مجبور شدیم در این سه رشته مجدد فراخوان دهیم و از کارورزان سال آخر پزشکی با مصوبه آموزش پزشکی تخصصی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه ۱۲ هزار نفر در آزمون دستیاری در دوره جدید شرکت کرده‌اند، اضافه کرد: در سال جاری می‌توانیم معادل سال گذشته در دستیاری پذیرش داشته باشیم، در خصوص ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز طبق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی عمل می‌کنیم و در صورتی که افزایش و کاهشی لازم باشد با تصویب این شورا انجام خواهد شد.

کد خبر 750021

دیگر خبرها

  • پیام رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد به مناسبت روز جهانی ماما
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا
  • داستان شکستن مارپیچ سکوت را برای نوه‌هایتان تعریف خواهید کرد
  • واژگونی پژو یک‌ نفر را به کام مرگ کشاند
  • ضرورت استفاده از تکنولوژی هوش مصنوعی در علوم‌ پزشکی
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • ۷۳ دانشگاه ایرانی جز برترین‌های دانشگاه‌های آسیا
  • بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی برگزار شد