Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید برنده جایزه ارزشمند کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو در ایران شد.

به گزارش گروه جامعه خبرگزاری میزان، فناوری اطلاعات و ارتباطات توانسته است همه مؤلفه‌های جامعه امروزی از جمله فرایند‌های یاددهی - یادگیری و ساختار نظام آموزشی را متحول ساخته و دستاورد‌های نوینی همچون یادگیری الکترونیکی را به جامعه علمی عرضه نماید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با توسعه روزافزون این ابزارها، تغییر و تحول در عرصه آموزش و پژوهش نیز در حال پیشرفت است. یادگیری الکترونیکی با حذف زمان و مکان در این فرایندها، زمینه یادگیری بهتر در هر زمان و مکان و به صورت مداوم را برای همه دانشجویان و دانش پژوهان به ارمغان آورده است. پیشنهاد تأسیس کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی در سال ۱۳۹۵ به سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو) ارایه شد و مجوز فعالیت این کرسی توسط یونسکو صادر شد.

این کرسی در تاریخ ۲۳ دی ماه سال گذشته (۹۶) طی مراسمی با حضور اساتید، مدیران عرصه آموزش و یادگیری الکترونیکی، دبیر کل کمیسیون ملی یونسکو، ریاست هیأت امنای مهرالبرز و همچنین ریاست کرسی به طور رسمی در مؤسسه آموزش عالی مهر البرز افتتاح شد.

مأموریت اصلی این کرسی ترویج یادگیری الکترونیکی در کشور و انتقال تجربیات موفق در حوزه‌های مختلف سیستم یادگیری الکترونیکی است.

این کرسی با برگزاری مراسم اعطای جایزه یادگیری الکترونیکی ضمن فرهنگ سازی و ظرفیت سازی، امکان تبادل تجربیات موفق میان افراد و مؤسسات فعال را فراهم نموده و با شناسایی مراکز فعال و معرفی آنان به جامعه مشوق حرکتی بیشتر در این عرصه است.

اهداف جایزه یادگیری الکترونیکی که به صورت سالانه توسط کرسی آموزش و یادگیری الکترونیکی یونسکو در ایران به برگزیدگان این حوزه اهدا می‌شود عبارتند از؛ فرهنگسازی در زمینه آموزش و یادگیری الکترونیکی، شناسایی و تشویق افراد و سازمان‌های مؤثر در توسعه و ارتقای جایگاه یادگیری الکترونیکی و معرفی برگزیدگان حوزه یادگیری الکترونیکی به جامعه.

یکی از محور‌های این جایزه، جایزه دستاورد تأثیرگذار است که به محصولات، خدمات، فرایند‌ها و مدل‌های کسب و کاری که تأثیرات چشمگیری بر یادگیری الکترونیکی در کشور داشتهاند، اعطا می‌شود.

سامانه مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید دانشگاه علوم پزشکی مجازی در اولین سال اعطا، برنده این جایزه ارزشمند شد.

مجریان این دستاورد که با عنوان (توسعه استفاده از آموزش مجازی در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور از طریق طراحی و استقرار "سیستم مدیریت یادگیری الکترونیکی نوید" و توانمندسازی اعضای هیات علمی برای استفاده از آن) ارائه شد شامل سید ناصر استاد، ریتا مجتهدزاده، آیین محمدی، آزاده شعبانی و مهندس عباس جوادی بودند.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: وزارت بهداشت آموزش و پرورش الکترونیکی یونسکو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۱۱۹۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید

سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد" (یونسکو) جایزه جهانی آزادی مطبوعات سال ۲۰۲۴ خود را به همه روزنامه نگاران فلسطینی که جنگ غزه را پوشش می‌دهند، اهدا کرد.

به گزارش عصر ایران، "مائوریسیو وایبل" رئیس هیات داوران بین‌المللی متخصصان رسانه یونسکو در این باره گفت: در این دوران تاریکی و ناامیدی، ما می‌خواهیم یک پیام قوی از همبستگی و به رسمیت شناختن آن دسته از روزنامه‌نگاران فلسطینی که در چنین شرایط دراماتیکی این بحران را پوشش می‌دهند، به اشتراک بگذاریم.

ویبل در مراسمی در سانتیاگو، پایتخت شیلی، در آستانه روز جهانی آزادی مطبوعات، افزود: ما به عنوان بشریت، بدهی بزرگی به شجاعت و تعهد آن‌ها به آزادی بیان داریم.

به گفته کمیته حفاظت از روزنامه نگاران (CPJ) و فدراسیون بین المللی روزنامه نگاران (IFJ) بیش از ۱۰۰ روزنامه نگار و کارمند رسانه، که اکثریت قریب به اتفاق آن‌ها فلسطینی هستند، در طول ۷ ماهه جنگ غزه و در حملات اسرائیل به غزه کشته شده‌اند.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه تعداد این افراد را بیش از ۱۴۰ نفر اعلام کرده است.

ویبل در مصاحبه‌ای با الجزیره گفت که جهان "بدهی بزرگی به روزنامه نگاران فلسطینی" دارد.

وی افزود: ما در سراسر جهان با خطرات زیادی روبرو هستیم و باید بگوییم ایست کنید.

"آدری آزولای" مدیر کل یونسکو نیز گفت که این جایزه، ادای احترام به شجاعت روزنامه نگارانی است که با شرایط سخت و خطرناک روبرو هستند.

"لوسیا نیومن" خبرنگار الجزیره، که از سانتیاگو گزارش می‌دهد، این رویداد را "مراسمی بسیار احساسی" توصیف کرد.

او گفت: هنگام اعلام برنده جایزه امسال مردم زیادی در اتاق بودند که گریه می‌کردند. احساسات بسیار و تشویق بسیار قوی وجود داشت.

خبرنگاران الجزیره در غزه از جمله کسانی بودند که از ماه اکتبر گذشته مورد هدف حملات اسرائیل قرار گرفتند.

دیگر خبرها

  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به همه روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه‌نگاران فلسطینی رسید
  • جایزه سال آزادی مطبوعات یونسکو به روزنامه نگاران فلسطینی رسید
  • یونسکو جایزه «آزادی مطبوعات» را به خبرنگاران غزه تقدیم کرد
  • مدارس کشور به واقعیت افزوده مجهز می‌شوند؟
  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات به خبرنگاران غزه
  • اعطای جایزه جهانی آزادی مطبوعات یونسکو به خبرنگاران غزه
  • جایزه سالانه یونسکو به خبرنگاران غزه اعطا شد
  • اعطای جایزه شیخ مفید به ۱۰۰ استاد شاگردپرور